Основана през 2016 г. с доверие

Доверен екип от професионалисти

Във времето на епохални политически, икономически и природни промени, във времето на колосални сътресения, новости, предизвикателства и нерешени въпроси в световен мащаб и у дома, необходимостта от Правото е огромна.

В същия този динамичен, бързопроменящ се и нестабилен свят необходимостта от доверен адвокат е безспорна, а когато на Ваша страна имате екип от професионалисти с доказан опит и желание за работа  – тогава получавате увереност и сигурност, за да отстоявате своето право и за да защитавате своите интереси.

Ако търсите специален подход и внимание, качествено обслужване и проява на отношение и внимание към детайлите по Вашия случай;

 Ако искате сигурно да доверите Вашите права и интереси за защита на доверени професионалисти, които не спират да се развиват и държат на качеството

Ако цените времето си, стойността на парите, лоялността и конфиденциалността

Нашият професионален опит

Корпоративно право и обслужване
0%
Недвижими имоти и строителство
0%
Авторско право и интелектуална собственост
0%
Трудово право
0%
Митническо и транспортно право
0%
Семейно право
0%
Конкурентно право
0%

Kishkova Law Office e бутикова кантора, създадена през 2016 г.  в град София от адвокат Искра Кишкова след успешно изминат дълъг и богат професионален път от 19 години работа в Адвокатурата.

Kishkova Law Office развива успешно своята дейност на територията на цялата страна, използва собствен софтуер за управление на процесите в кантората и развива успешни практики при обслужването на корпоративни клиенти и физически лица.

Екипът ни е млад, сплотен, отворен за модерното мислене, търсещ най-доброто решение за клиента на база правото, опита и добрите практики в Европа и света.

За нас клиентът е винаги значим и уважаван, а за неговите въпроси винаги е отделено необходимото време и внимание.

Екипът ни е вдъхновен от работата си и всеки един негов член е щастлив с това, на което е отдал времето и професионалния си път.

Креативността, борбеността и динамиката са ВЪЗДУХЪТ на нашата кантората, защото НИЕ СМЕ ПОСВЕТЕНИ НА ИЗКУСТВОТО В ПРАВОТО.

Често в кантората поемаме bro bono казуси, в които се борим за справедливост.

Активно участваме в изразяването на становища по въпроси на законодателството, които могат да допринесат за неговото развитие и подобряване.

Нашите сфери на дейност

Трудово право

Пълно правно обслужване при възникнали казуси, съгласно действащото законодателство.

Read More

Право на интелектуална собственост. Регистрация на търговски марки

Регистрация на търговски марки и полезни модели.

Read More

Процесуално представителство

Представителство пред всички съдилища и държавни органи

Read More

Екипът

Искра Кишкова

Адвокат, Управляващ съдружник

Михаил Кишков

Асоцииран партньор

Свържете се с нас

Обадете ни се

+359 2 403 2002

Намерете ни