Корпоративно търговско обслужване

Kishkova Law Office предоставя на своите клиенти пълно правно абонаментно или почасово обслужване. Наши клиенти са компании и свободни професии в различни бизнес области. Абонаментното обслужване, което предлага кантората, предоставя на клиентите сигурност, че винаги имат под ръка правен съвет за най-добрия избор. Обслужването на клиентските интереси изисква познаването на различни правни сфери и когато кантората работи близо и непрекъснато с клиент от даден бизнес сегмент – това допринася за изграждане и взаимна изгода на сътрудничеството.

Ние сме вашият партньор от регистрацията до ликвидацията

Ние се развиваме заедно с нашите клиенти в следните сфери:

Можете да се убедите, че предоставяме целия спектър от правни услуги, свързани с дейността на корпоративните структури като се свържете с нас на посочените в сайта контакти.

За регистрацията на търговско дружество, следва да ни предоставите следната информация:

  • Избрано наименование на фирмата - с оглед извършване на проверка за свъпадение;
  • Основният предмет на дейност на дружеството;
  • Размерът на предидения за дейността капитал и неговото разпределение между съдружниците;
  • Съдружниците или едноличният собственик на капитала;
  • Адресът на управление - това е основният адрес за кореспондеция с дружеството.

За да можем да Ви окажем съдействие при регистрация на търговско дружество или ЮЛН, следва да отправите запитване по един от следните начини:

  • Да отправите запитване, като използвате формата за контакт на сайта;
  • Да ни изпратите запитване и информация по електронна поща, посочена в раздел Контакти на нашия сайт или
  • Да ни се обдите по телефона.

След като съберем цялата необходима информация, ние ще подготвим всички необходими документи и ще Ви ги предоставим за подпис, заедно с подробни указания и всички стъпки за успешно приключване на регистрацията.

След като се запознаем с предоставената информация, ние ще изготвим персонално предложение, с оглед обема на документите, които трябва да се изготвят. При потвърждение от Ваша страна, ние ще стартираме с изготвяне на документите.

Освен нашето възнаграждение, при регистрация на дружество се дължи държавна такса към Агенция по вписванията, чийто размер също се определя от вида на търговското дружество.

Също така, трябва да имате предвид, че е възможно да има допълнителни такси за банкови комисионни, нотариални такси за заверка на документи и т.н.

Услуги

Запази час за онлайн консултация